Romantic FM MENIU
Cher promovează noul ei album cu piese ABBA
Noutati

Cher promovează noul ei album cu piese ABBA

13 Septembrie
După 5 ani de la ultimul ei album de studio, celebra cântăreaţă şi actriţă a anunţat că va lansa un album cu coveruri după hituri ale trupei ABBA. Cher a interpretat recent în cadrul emisiunii Ellen Show o cunoscută piesă ABBA, care se regăsește pe acest nou material discografic, "Dancing Queen".
 

Acesta va fi primul material discografic pe care îl lansează pe piaţă artista după "Closer to the Truth", apărut în 2013, informează publicația Billboard.
 
Cher face parte din distribuţia musicalului inspirat de piesele trupei ABBA "Mamma Mia! Here We Go Again", care se lansează în cinematografe săptămâna aceasta.
 
"După ce am interpretat «Fernando», m-am gândit că ar fi amuzant să fac un album cu piese ABBA, aşa că am făcut-o", a declarat Cher în emisiunea de pe postul american NBC "Today".


Lista pieselor pe care artista le interpretează într-o manieră diferită de cea a grupului ABBA, este următoarea:
 
1. Dancing Queen
2. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
3. The Name of the Game
4. SOS
5. Waterloo
6. Mamma Mia
7. Chiquitita
8. Fernando
9. The Winner Takes It All
10. One of Us
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate