Romantic FM MENIU
Cher pregătește un album cu piesele trupei ABBA
Noutati

Cher pregătește un album cu piesele trupei ABBA

18 Iulie
Potrivit publicației Billboard, celebra cântăreaţă şi actriţă a anunţat că va lansa un album cu coveruri după hituri ale trupei ABBA.
 
Acesta va fi primul material discografic pe care îl lansează pe piaţă artista după "Closer to the Truth", apărut în 2013, informează aceeași publicație.
 
Cher face parte din distribuţia musicalului inspirat de piesele trupei ABBA "Mamma Mia! Here We Go Again", care se lansează în cinematografe săptămâna aceasta.


"După ce am interpretat «Fernando», m-am gândit că ar fi amuzant să fac un album cu piese ABBA, aşa că am făcut-o", a declarat Cher în emisiunea de pe postul american NBC "Today".
 
Artista nu a făcut publică lista pieselor şi a mai spus că acestea sunt interpretate într-o manieră diferită de cea a ABBA.
 
Partea a doua a musicalului de succes "Mamma Mia!" (2008), de Phyllida Lloyd, este primul film în care apare Cher, după ce şi-a împrumutat vocea unui leu în lungmetrajul animat "Zookeeper" (2011). Solista o interpretează pe mama Donnei.

 
În filmul original "Mamma Mia!", nominalizat la două premii Globul de Aur şi două premii Grammy, piese celebre ale trupei ABBA sunt combinate pentru a spune povestea tinerei Sophie (Amanda Seyfried), care îşi organizează nunta pe o insulă grecească, împreună cu mama sa hippie, Donna (Meryl Streep), şi care, în acelaşi timp, încearcă să afle cine este tatăl ei. (Sursa: Mediafax.ro; Foto: www.entertainment-focus.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate