Romantic FM MENIU
Celine Dion continuă cu... "Courage" și anunță un nou turneu mondial!
Noutati

Celine Dion continuă cu... "Courage" și anunță un nou turneu mondial!

4 Aprilie
Îndrăgita artistă pop anunță lansarea unui turneu mondial şi a unui nou material discografic, intitulat "Courage", album despre care a dezvăluit că a fost inspirat de viaţa sa după decesul soţului, relatează Reuters, citată de Agerpres.
 
Cântăreața a făcut publică vestea în timpul unui concert susţinut în Los Angeles, difuzat pe Facebook şi urmărit de peste 11.000 de admiratori din toată lumea.
 
"Cred că a venit timpul pentru o schimbare, pentru a porni la drum", a declarat ea miercuri.


Turneul "Courage" va debuta în luna septembrie 2019 în Quebec City şi va fi primul susţinut de artistă în Statele Unite în ultimii zece ani. Ea nu a oferit mai multe detalii cu privire la datele concertelor incluse în acest turneu.
 
Dion a declarat că noul său album va fi lansat "aproximativ în noiembrie". 
 
Titlul albumului a fost inspirat de decesul din 2016 al soţului şi totodată managerului său, Rene Angelil, diagnosticat cu cancer la gât, după cum a mărturisit solista.
 
"Când l-am pierdut pe Rene, el voia să mă întorc pe scenă. El voia să se asigure că îmi voi practica pasiunea", a spus ea.
 
"Am vrut să îi dovedesc faptul că sunt bine, că suntem bine, că vom fi bine", a adăugat ea.
 
Cel mai recent album de studio în limba engleză semnat de solistă, "Loved Me Back to Life", a fost lansat în 2013. De asemenea, Dion a lansat în 2016 discul în limba franceză "Encore un Soir".  (Sursa: Agerpres.ro; foto: www.apnews.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate