ankara escort bayanlar
Céline Dion anunță un turneu gigantic, primul după o pauză de zece ani | Romantic FM
Romantic FM MENIU
Céline Dion anunță un turneu gigantic, primul după o pauză de zece ani
Noutati

Céline Dion anunță un turneu gigantic, primul după o pauză de zece ani

19 Septembrie
Solista canadiană a revenit în provincia natală, Quebec, după 16 ani petrecuţi în Las Vegas, pentru a susţine miercuri seară un concert ce va da startul primului ei turneu mondial după o pauză de 10 ani, informează AFP.
 
Artista îşi promovează cel mai recent album de studio, intitulat "Courage", care va fi lansat pe 15 noiembrie 2019. 
 
Un prim single extras de pe noul material discografic se intitulează "I'm Flying on my Own".

 
Până acum au fost anunțate numai 60 de date pentru America de Nord, însă "'Courage' este un turneu gigantic", au declarat pentru AFP reprezentanţii casei sale de discuri.
 
"'Courage' este cuvântul care rezumă cel mai bine felul în care mă simt. Pe parcursul ultimilor trei ani, mi-a fost greu să vorbesc copiilor mei, să îi cresc, m-au afectat moartea soţului meu şi întrebarea 'oare voi putea să cânt din nou?' (...), atât de multe lucruri s-au întâmplat, dar, în acelaşi timp, simt din nou că eu sunt aceea care se află la conducerea vieţii mele", a dezvăluit Celine Dion pentru postul public de televiziune CBC în luna aprilie.
 
Pe 8 iunie, artista a decis să înceapă un nou capitol în carieră, părăsind după 16 ani sistemul american de concerte-în-rezidenţă susţinute în oraşul Las Vegas, pe durata căruia a prezentat două tipuri de spectacole în sala celebrului cazinou Caesars Palace - "A New Day", din 2003 până în 2007, şi "Celine", din 2011 până în 2019.
 
Turneul mondial "Courage" marchează o schimbare majoră în cariera cântăreţei Celine Dion, reprezentând "primul spectacol creat în totalitate fără contribuţia lui Rene Angelil (regretatul soţ al artistei, n.r.)", a declarat Yves Aucoin, creatorul show-ului şi colaborator apropiat al vedetei pop de peste 30 de ani, pentru publicaţia Journal de Quebec. 

Sursa: Agerpres.ro; foto: eu.usatoday)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate