Romantic FM MENIU
Cat Stevens va cânta în memoria victimelor din Noua Zeelandă
Noutati

Cat Stevens va cânta în memoria victimelor din Noua Zeelandă

27 Martie
Cântăreţul britanic, pe numele Yusuf Islam de când s-a convertit la islam, în 1977, s-a alăturat unui grup de muzicieni ce vor susţine un concert în cadrul unui eveniment naţional prin care vor fi comemorate cele 50 de persoane ucise în urma atacului terorist din 15 martie 2019 din oraşul Christchurch din Noua Zeelandă, scrie DPA, citată de Agerpres.

 
După convertirea la islam, Stevens a devenit o personalitate imoprtantă ce promovează o mai bună înţelegere între civilizaţia occidentală şi lumea arabă.
 
Într-un comunicat publicat recent, primarul din oraşul Christchurch, Lianne Dalziel, a precizat că evenimentul de comemorare, organizat în Parcul Hagley, aflat în apropiere de moscheaa Al-Noor, reprezintă o bună oportunitate pentru ca oamenii din Noua Zeelandă şi din lumea întreagă să se unească.
 
La evenimentul de comemorare sunt aşteptaţi mai mulţi şefi de state şi demnitari din ţări străine, alături de lideri ai comunităţii globale musulmane.
 
Evenimentul va avea loc vineri, ora locală 10.00 şi va fi difuzat în direct prin live-stream pe internet şi de postul de televiziune TVNZ. (Sursa: Agerpres.ro; foto: choice.npr.org)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate