Romantic FM MENIU
Carrie Underwood va primi o stea pe Walk of Fame
Noutati

Carrie Underwood va primi o stea pe Walk of Fame

12 Septembrie
Celebra cântăreaţă country va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, într-o ceremonie care va avea loc pe 20 septembrie, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.
 
La ceremonie vor fi prezenți producătorul muzical Simon Cowell - care a fost membru în juriul sezonului al patrulea al emisiunii "American Idol", ce i-a adus celebritatea lui Carrie - şi artistul country Brad Paisley.
 
Artista a fost recompensată până-n prezent cu şapte premii Grammy. Carrie Underwood a devenit cunoscută odată cu participarea la concursul "American Idol", unde a câștigat cel de-al patrulea sezon, în anul 2005. (Sursa: Mediafax.ro; foto: www.grammy.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate