Romantic FM MENIU
"Bon Jovi: 2020" - noul album al trupei ce va fi lansat anul viitor
Noutati

"Bon Jovi: 2020" - noul album al trupei ce va fi lansat anul viitor

30 August
Trupa americană anunță lansarea unui nou material discografic ale cărui piese vor aborda mai multe tematici sociale, scrie publicația variety.com.
 
Jon Bon Jovi, solistul trupei, a dezvăluit aceste detalii recent în timp ce se afla la bordul navei Norwegian Pearl, care efectuează o croazieră pe Marea Mediterană în cadrul evenimentului intitulat "Runaway to Paradise Mediterranean Cruise".
 
"Este un an electoral, aşa că de ce nu? Nu aş putea să fac o alegere mai rea", a declarat artistul.
 
Un alt motiv pentru alegerea titlului noului disc a fost acela că Jon Bon Jovi a avut "o viziune clară" după lansarea precedentului album al trupei sale, "This House is Not For Sale", apărut pe piaţă în 2016.

 
"'This House is Not For Sale' a abordat chestiuni personale, iar acum acele lucruri au rămas în spate. Acum am o viziune clară pentru a merge mai departe", a mai spus muzicianul american.
 
El a declarat de asemenea că noul album va aborda tematici "mai asumate din punct de vedere social" şi va include cântece despre veterani diagnosticaţi cu sindrom de stres post-traumatic şi despre recentele atacuri armate comise în Ohio şi Texas.
 
 
"Runaway to Paradise Mediterranean Cruise" - un festival muzical organizat pe o navă de croazieră - este un eveniment produs de Sixthman, în cadrul căruia nava Norwegian Pearl a plecat luni din Barcelona şi se îndreaptă spre Palma de Mallorca, unde va ancora pe 30 august. 
 
Trupa Bon Jovi ar fi trebuit să susţină un concert acustic marţi seară pe scena principală a navei, însă din cauza unei furtuni ameninţătoare concertul a fost mutat într-o sală amenajată la bordul vasului. 

(Sursa: Agerpres.ro; foto: www.sinlung.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate