Romantic FM MENIU
"Bohemian Rhapsody" este cea mai veche piesă care a depăşit un miliard de vizualizări pe o platformă online
Noutati

"Bohemian Rhapsody" este cea mai veche piesă care a depăşit un miliard de vizualizări pe o platformă online

22 Iulie
Celebra piesă a trupei britanice The Queen, "Bohemian Rhapsody", lansată în 1975, a devenit cea mai veche piesă care a depăşit un miliard de vizualizări pe platforma online Youtube, potrivit Mediafax.ro.

 
Anterior, recordul a fost deţinut de cântecul "November Rain", al trupei americane Guns N' Roses, lansat în 1992. Videoclipul trupei americane a fost vizionat până în prezent de 1,2 miliarde de ori.
 
În urmă cu aproape şapte ani, piesa "Gangnam Style", a lui Psy, devenea primul cântec ce depăşea un miliard de vizualizări pe aceeași platformă. De atunci, peste o sută de clipuri au depăşit pragul simbolic.
 
După lansare, "Bohemian Rhapsody" a devenit piesa care a rămas cel mai mult pe primul loc în topurile muzicale din Marea Britanie, respectiv nouă săptămâni. A ajuns din nou pe primul loc în clasamentele muzicale în anul 1991, după decesul liderului trupei, Freddie Mercury.
 
Piesa a cunoscut o revenire anul trecut, după lansarea filmului omonim, care a devenit la rândul lui musicalul cu cele mai mari încasări din istorie, cu 903,6 milioane de dolari la nivel mondial. (Foto: www.udiscovermusic.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate