Romantic FM MENIU
 "Black Panther" a depășit "Titanic-ul" în topul filmelor cu cele mai mari încasări peste ocean
Noutati

"Black Panther" a depășit "Titanic-ul" în topul filmelor cu cele mai mari încasări peste ocean

10 Aprilie
Lungmetrajul "Black Panther" a depăşit "Titanic" și a ajuns pe locul al treilea între filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile în Statele Unite ale Americii, scrie boxofficemojo.com.
 
Potrivit celor mai recente cifre ale box office-ului american, producţia Disney-Marvel a generat încasări de 665,3 milioane de dolari.
 
Astfel, filmul urmează „Star Wars: The Force Awakens” (2015), care a generat încasări de 936,7 milioane de dolari, şi „Avatar” (2009), cu 760,5 milioane de dolari.
 
„Titanic” (1997), regizat de James Cameron a înregistrat încasări de 659,3 milioane de dolari şi a coborât acum pe poziţia a patra în top.
 
La nivel global, "Black Panther" a generat încasări de 1,29 miliarde de dolari şi se află pe poziția a zecea între producțiile cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

 
"Black Panther", regizat de Ryan Coogler, este prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare. Chadwick Boseman deține rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Lupita Nyong'o, Michael B. Jordan, Danai Gurira. (Sursa: a1.ro; foto: www.nytimes.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate