Romantic FM MENIU
"Beverly Hills, 90210" revine pe micile ecrane!
Noutati

"Beverly Hills, 90210" revine pe micile ecrane!

28 Februarie
Câțiva dintre actorii ce au făcut parte din distribuţia originală a renumitului serial dedicat adolescenților "Beverly Hills, 90210" vor reveni pe micile ecrane în vara acestui an odată cu lansarea unui nou sezon al producţiei TV,  anunță reprezentanţii postului de televiziune Fox, citaţi de DPA
 
Actorii Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling se reunesc pe micile ecrane după 19 ani pentru şase episoade ale acestui serial TV.
 
Actorii vor interpreta de această dată versiuni mai sofisticate ale propriilor personaje.
 
"Beverly Hills 90210' a lăsat un impact de neuitat asupra culturii pop şi asupra unei generaţii întregi", a declarat Michael Thorn, preşedintele diviziei de Entertainment din cadrul grupului Fox.
 
"Moştenirea sa reprezintă o parte importantă a ADN-ului reţelei noastre de televiziune - poveşti îndrăzneţe care nu sunt spuse nicăieri altundeva şi personaje grandioase - şi suntem onoraţi să îi readucem pe micile ecrane pe membrii distribuţiei originale cu ocazia noului proiect, care se va intitula '902010'", a mai spus Thorn.
 
"Beverly Hills, 90210" a avut premiera pe postul Fox în 1990 şi a devenit unul dintre serialele de top ale acestei reţele de televiziune. A fost difuzat timp de 10 sezoane şi a generat mai multe producţii inspirate din acelaşi univers artistic, inclusiv serialul "90210", difuzat de The CW, şi serialul "Melrose Place", difuzat de Fox.

Serialul a fost reiniţializat în 2008 de postul The CW şi a avut o nouă distribuţie, alcătuită majoritar din actori tineri, din care au făcut însă parte şi mai vechi favoriţi ai publicului, precum Jennie Garth, Tori Spelling şi Shannen Doherty, care şi-au reluat personajele din producţia originală - Kelly Taylor, Donna Martin şi respectiv Brenda Walsh. (Sursa: Agerpres.ro; foto: komonews.com)
 
  
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate