Romantic FM MENIU
Ben Stiller, ambasador ONU al bunăvoinței
Noutati

Ben Stiller, ambasador ONU al bunăvoinței

4 Iulie
Ben Stiller a fost numit ambasador al bunăvoinţei de către Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), a anunţat recent organizaţia în timpul unei vizite efectuate de renumitul actor american în Guatemala pentru a aduce în atenţie criza refugiaţilor din America Centrală, anunță DPA, citată de Agerpres.
 
Numirea sa vine în contextul criticilor aduse politicilor privind imigraţia aplicate de SUA, care a primit anul trecut 143.600 de cereri de azil din partea cetăţenilor din America Centrală.
 
"Aici, în Guatemala, familiile pe care le-am cunoscut, inclusiv copiii, trăiesc în frică şi într-un climat de violenţă dincolo de orice imaginaţie", a declarat actorul, potrivit UNHCR.
 
"În contextul în care astăzi sunt peste 68 de milioane de persoane strămutate la nivel global, nu a existat niciodată un motiv mai întemeiat sau o prioritate mai mare pentru a ne demonstra solidaritatea şi spirjinul pentru refugiaţi", a mai spus vedeta, care a făcut astfel apel la solidaritate în problema refugiaților din această parte de lume.

(Sursa: Agerpres.ro; Foto: elcomercio.pe)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate