Romantic FM MENIU
Barack Obama a debutat în clasamentul Billboard R&B
Noutati

Barack Obama a debutat în clasamentul Billboard R&B

4 Ianuarie
Fostul preşedinte american Barack Obama a debutat în topul Billboard Hot R&B în prima săptămână a anului 2019, anunţă The Hollywood Reporter, citat de Mediafax.
 
Acesta poate fi auzit în remixul "One Last Time" de pe coloana sonoră a producţiei de pe Broadway "Hamilton", alături de Christopher Jackson şi Bebe Winans.
 
Barack Obama intră pe poziţia 22 în clasamentul care va fi publicat sâmbătă.

 
Piesa a debutat cu 307.000 de solicitări pentru audiţie online pe platformele americane şi a fost descărcată contra cost de 9.000 de ori în ultima săptămână din 2018, potrivit cifrelor oferite de Nielsen Music şi citate de The Hollywood Reporter.
 
Creatorul producţiei de pe Broadway, Lin Manuel Miranda, este cel care a lansat înregistrarea, ce este o prelucrare a pieselor din spectacol, iar Obama poate fi auzit vorbind despre preşedinţia sa în timp ce muzicienii preiau unele dintre cuvintele sale.
 
Obama a mai fost inclus în topul Billboard la două secţiuni desfiinţate între timp, cea rezervată vânzărilor de DVD-uri, cu înregistrarea ceremoniei inaugurale pentru preşedinţia sa, în 2009, şi cu piesa "Pop Off", în care politicianul putea fi auzit în introducerea unei piese interpretate de JX Cannon, care a urcat până pe locul al zecelea în clasamentul dedicat artiştilor debutanţi, în decembrie 2015. (Sursa: Mediafax.ro; foto: www.hot97.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate