Romantic FM MENIU
Ariana Grande a debutat pe primul loc în Billboard 200 cu "Sweetener"
Noutati

Ariana Grande a debutat pe primul loc în Billboard 200 cu "Sweetener"

29 August
Tânăra și talentata solistă pop a debutat direct pe primul loc în Billboard 200 cu noul material discografic, intitulat "Sweetener".
 
Discul a depășit recordul pentru cele mai multe stream-uri realizate în prima săptămâna de la lansare, pentru o artistă pop, fiind al treilea album ce debutează pe primul loc în topul Billboard 200.
 
Cele 3 videoclipuri lansate pentru piesele "No Tears Left To Cry", "The Light Is Coming" și "God Is A Woman" au fost oficial certificate cu discul de platină și au fost urmărite de peste 640 milioane de ori.


Publicațiile de specialitate au scris recenzii pozitive despre "Sweetener", Rolling Stone oferind 4 stele din 5 discului, numindu-l "cel mai bun album din cariera artistei".  O alta, The Fader, a menționat că "Ariana este în cea mai bună formă de până acum", iar  Cosmpolitan a scris despre solistă că este "singura speranță a genului pop de anul acesta". (Sursa: infomusic.ro; foto: tn.com.ar)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate