Romantic FM MENIU
 Aretha Franklin, prima artistă recompensată postum cu un premiu Pulitzer
Noutati

Aretha Franklin, prima artistă recompensată postum cu un premiu Pulitzer

17 Aprilie
Premiul i-a fost acordat postum celebrei cântărețe americane pentru contribuţia la dezvoltarea culturii şi muzicii americane de-a lungul a cinci decenii.

 
Astfel, marea artistă, care a murit în 2018, la vârsta de 76 de ani, a devenit prima în istorie recompensată postum cu un premiu special Pulitzer, potrivit The Hollywood Reporter.
 
Solista se alătură altor nume extraordinare ale muzicii de peste ocean care au fost recompensate cu un asemenea premiu: Hank Williams (postum, în 2010), Duke Ellington, Bob Dylan, John Coltrane, Thelonious Monk, George Gershwin, Ray Bradbury, William Schuman, Milton Babbitt, Scott Joplin, Roger Sessions, Richard Rodgers şi Oscar Hammerstein II. (Sursa: Agerpres.ro; foto: www.wbur.org)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate