Romantic FM MENIU
Andrea Bocelli & Ed Sheeran: "Amo Soltanto Te"  (Video)
Noutati

Andrea Bocelli & Ed Sheeran: "Amo Soltanto Te" (Video)

4 Martie
Andrea Bocelli și Ed Sheeran au lansat videoclipul unui nou refren romantic, "Amo Soltanto Te". 

 
Clipul a fost filmat în Verona, Italia. 

Piesa "Amo Soltanto Te" face parte din albumul "Si", al renumitului tenor italian Andrea Bocelli, și este compusă de Ed Sheeran și fratele său, Matthew.
 
Cântecul, ale cărui versuri sunt scrise de Tiziano Ferro, a fost lansat inițial în limba engleză, "This is the Only Time", și interpretat de Andrea Bocelli, însă, după colaborarea de mare succes pentru "Perfect Symphony", cei doi și-au unit din nou forțele.
 
Datorită noului material disocgrafic,"Si", Andrea Bocelli a reușit să înregistreze două recorduri: primul artist de muzică clasică, din ultimii 20 ani, care este pe primul loc în clasamentul Oficial UK Album Charts, respectiv prima intrare a tenorului în topul US Billboard 200.
 
Abumul a fost lansat de Andrea Bocelli după o pauză de 14 ani și include mai multe colaborări pe lângă cea cu Ed Sheeran. Astfel că nume precum Dua Lipa, Josh Groban, Aida Garifullina i se alătură lui Bocelli pentru "Si". (Foto: www.universal-music.de)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate