Romantic FM MENIU
Andrea Bocelli & Dua Lipa: "If Only" (Audio)
Noutati

Andrea Bocelli & Dua Lipa: "If Only" (Audio)

1 Noiembrie

"If Only" este noul single inclus pe albumul ”Si” al reputatului tenor italian Andrea Bocelli, cântat în duet cu tânăra solistă britanică Dua Lipa atât în engleză cât şi în limba italiană.

 
"Acesta este un album care-mi seamănă îndeaproape; reflectă sensibilitatea și valorile în care cred și pe care încerc să le transmit. Am putea considera că motivele albumului sunt imaginea omenirii aflate într-o călătorie perpetuă și dragostea ca forță motrice a existenței - dragostea care se găsește în credință, în curaj, în iubirea celor care se iubesc, în iubirea care pulsează în amintiri și în călătoria vieții ... ", spune Andrea Bocelli.
 
Albumul ”Si” a fost lansat pe 26 octombrie 2018 și include primul duet al îndrăgitului tenor cu fiul său, Matteo Bocelli, ”Fall On Me”. (Foto: www.topglobalmusic.com)


 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate