Romantic FM MENIU
Andrea Bocelli cântă la Dublin pentru papa Francisc
Noutati

Andrea Bocelli cântă la Dublin pentru papa Francisc

6 August
Celebrul tenor italian va susţine un recital în cadrul unui eveniment special organizat în capitala Irlandei la sfârşitul lunii august, la care va asista și papa Francisc, scrie BBC, citată de Agerpres.
 
Cconcertul, organizat în cadrul Festivalului Familiilor, va avea loc în Croke Park din Dublin pe 25 august, în timpul unei vizite de două zile pe care suveranul pontif o va efectua în Irlanda.
 
Peste 70.000 de persoane sunt aşteptate la spectacol.
 
"Să cânţi în faţa papei reprezintă un privilegiu pentru sufletele noastre. Este o onoare şi fac acest lucru pentru ceea ce reprezintă suveranul pontif în lumea întreagă", a declarat renumitul artist Andrea Bocelli.

 
Alături de el, pe lista personalităţilor care şi-au anunţat participarea la eveniment se află alte nume, precum Nathan Carter, Daniel O'Donnell, Moya Brennan, The Begley Family şi The Priests.
 
Papa Francisc va sosi la Dublin pe 25 august într-o vizită oficială de două zile - primul turneu al unui papă în Irlanda după o pauză de aproape 40 de ani.
 
În plus faţă de prezenţa la concertul organizat în cadrul Festivalului Familiilor, vizita papală include şi opriri ale suveranului pontif în cadrul unor evenimente organizate în Phoenix Park din Dublin şi la Sanctuarul Knock din comitatul Mayo.
 
Festivalul Familiilor are loc în cadrul World Meeting of Families, o reuniune mondială organizată de Biserica Romano-Catolică din trei în trei ani începând din 1994.
 
Andrea Bocelli nu se află la prima întâlnire de acest gen cu papa Francisc; artistul a mai a cântat pentru liderul de la Vatican de mai multe ori, inclusiv la precedenta ediţie a evenimentului World Meeting of Families, ce a avut loc la Philadelphia în urmă cu trei ani. (Foto: www.billboard.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate