Romantic FM MENIU
Ana Ularu joacă alături de Keanu Reeves în "Siberia"
Noutati

Ana Ularu joacă alături de Keanu Reeves în "Siberia"

16 Iulie
Thrillerul "Siberia", de Matthew Ross, a avut deja premiera peste ocean, în America de Nord.
 
"Ştii, este căsătorit, este negustor de diamante, sfârşeşte prin a avea o idilă, se îndrăgosteşte, încearcă să ţină lucrurile împreună şi se prăbuşeşte", şi-a descris Reeves personajul pentru The Hollywood Reporter. Actorul Keanu Reeves deține rolul principal în acesastă nouă peliculă în care joacă şi actriţa româncă Ana Ularu.

În centrul acţiunii se află Lucas Hill (Reeves), un comerciant de diamante american. După ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, Hill porneşte pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică. Este vrăjit, însă, de proprietara unei cafenele ruseşti din Siberia, Katya (Ularu). Pe măsură ce pasiunea dintre ei devine mai aprinsă, se complică lucrurile şi în lumea înşelătoare a traficului de diamante. 
 
Actriţa Ana Ularu nu se află la primul rol într-un film străin. Ea a mai jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper în "Serena" (2014) şi alături de Tom Hanks în "Inferno" (2016). În 2017 publicul a putut să o vadă în serialul de televiziune "Emerald City".
 
De-a lungul carierei, actriţa a jucat în filme precum "Italiencele" (2004), de Napoleon Helmis, "Turkey Girl" (2005), de Cristian Mungiu, scurtmetraj parte din filmul colectiv "Obiecte pierdute/ Lost and Found", "Hârtia va fi albastră" (2006), de Radu Muntean, şi "Tinereţe fără tinereţe" (2007), al lui Francis Ford Coppola.
 
În 2011, actrița a obținut trofeul Boccalino - premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din "Periferic" (2010), de Bogdan George Apetri, iar în 2012, a câștigat trofeul Shooting Stars, la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. (Sursa: Mediafax.ro; Foto: stirileprotv.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate