Romantic FM MENIU
Alejandro Sanz va avea o stea pe bulevardul celebrităților
Noutati

Alejandro Sanz va avea o stea pe bulevardul celebrităților

24 Iunie
Cântăreţul spaniol, una dintre vocile de marcă ale muzicii ibero-americane, va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood (Los Angeles) la o dată ce nu a fost încă stabilită, relatează EFE, citată de Agerpres.

Camera de Comerţ din Hollywood, organizaţia care gestionează celebrul Walk of Fame, a făcut cunoscută lista artiştilor care fac parte din "Promoţia 2020", ce mai include nume importante ale muzicii, precum Elvis Costello, Billy Idol, 50 Cent, Alicia Keys şi Muddy Waters (omagiu postum).
 
Pe lista artiștilor celei de-a șaptea arte figurează nume ca Mahershala Ali, Laurence Fishburne, Chris Hemsworth, Spike Lee, Julia Roberts, Octavia Spencer şi Lina Wertmuller.
 
Vor fi, de asemenea, recompensaţi cu o stea pentru activitatea lor în televiziune sau în lumea modei Christina Applegate, Cindy Crawford, Terry Crews, Milo Ventimiglia, Burt Ward şi Andy Kaufman (tribut postum).
 
Dave Chappelle şi Billy Porter vor fi recompensaţi pentru performanţele lor live, iar Susan Stamberg pentru activitatea sa la radio. (Foto: rhythmic.fm)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate