Romantic FM MENIU
Al Pacino se pregăteşte să devină Regele Lear
Noutati

Al Pacino se pregăteşte să devină Regele Lear

26 Noiembrie
Actorul american Al Pacino va interpreta rolul principal într-o nouă adaptare cinematografică a piesei de teatru "Regele Lear", de William Shakespeare, anunţã site-ul indiewire.com, citat de Agerpres.
 
Noul proiect cinematografic va fi regizat de Michael Radford, regizorul care a scris şi scenariul pentru această nouă adaptare şi care se află la a doua de felul acesta a unei piese de Shakespeare, după "Neguţătorul din Veneţia" (2004), în care Al Pacino a interpretat rolul cămătarului Shylock.
 
"Lear este rolul pe care toþi actorii şi-l doresc. Al Pacino cochetează cu această idee de mai mult timp. Există o diferenţă între Shylock, care apare doar în cinci scene, şi Lear, care este prezent aproape în fiecare scenă. E un rol enorm. Cred că lui Pacino i-ar plăcea o astfel de onoare, întrucât el este un actor teribil de bun", a declarat Michael Radford. 
 
Piesa de teatru "Regele Lear" a stat la baza mai multor ecranizări, printre interpreţii rolului principal numãrându-se, de-a lungul timpului, actori de renume, precum Laurence Olivier sau Orson Welles. (Sursa: Agerpres.ro; foto: ilgiornaleoff.ilgiornale.it)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate