Romantic FM MENIU
Al Pacino,  confident pe scena pariziană
Noutati

Al Pacino, confident pe scena pariziană

4 Septembrie
Renumitul actor american Al Pacino va susţine luna viitoare, la Paris, două reprezentaţii în cadrul cărora va relata spectatorilor francezi, "sub forma unor confidenţe", parcursul său în industria cinematografică şi pe scenele teatrale, scrie AFP, citată de Agerpres.
 
"Visez de multă vreme să joc la Paris", a declarat vedeta americană, citată de site-ul oficial al Theatre de Paris, unde actorul Al Pacino va susţine pe 22 şi 23 octombrie două reprezentaţii ale spectacolului "An Evening with Pacino", în limba engleză şi fără supratitluri.
 
Filmele legendarului actor de la Hollywood, precum "Naşul", "Scarface", "Donnie Brasco" şi "Parfum de femeie", au eclipsat întrucâtva cariera sa importantă din teatru, 
 
Actorul Al Pacino are o carieră importantă și în teatru, jucând în mai multe producţii teatrale importante, precum "Richard al III-lea", "Othello" şi "Neguţătorul din Veneţia".
 
"Nu am avut o dorinţă reală de a-l juca pe Hamlet şi, totuşi, el a fost o sursă de inspiraţie de-a lungul întregii mele vieţi. Îmi plac Cehov, Moliere şi mulţi alţi scriitori de teatru. Cunosc mai bine literatura europeană", a spus Al Pacino într-un interviu apărut în cotidianul francez Le Figaro. (Sursa: Agerpres.ro; foto: www.express.co.uk)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate