Romantic FM MENIU
Romanticii de la BZN și-au încântat fanii!
EVENIMENTE

Romanticii de la BZN și-au încântat fanii!

1 Ianuarie
Trupa a cântat în fața a mii de spectatori susținând două recitaluri în aceeași zi, datorita cererii mari de bilete. 
 
Publicul a aplaudat și a fredonat melodiile interpretate de cei doi soliști BZN, Annie Schilder & Jan Keizer, succese difuzate la radio pe durata a peste 35 de ani. Cei doi au fost însoțiți de o orchestră formată din cinci instrumentiști și backingvocals. 


Muzicienii au primit zeci de buchete de flori, iar la un moment dat cineva din public le-a dus pe scenă o pungă de cadou în care se afla… palincă. Cei doi au primit-o cu bucurie, Jan fiind mai mult decât surprins și amuzat de gest. Solistul a avut și el o surpriză pentru spectatori, citind un mesaj în limba română: "Suntem aici pentru că vă iubim!"
 
La un moment dat, Annie Schilder a coborât de pe scenă și a mers printre spectatori pentru a cânta și dansa împreună. Publicul i-a admirat prestația și a primit-o cu multă căldură în rândurile lor. 
 
Publicul a dansat pe acordurile hiturilor "Dance Dance", "Blue Eyes Blue Eyes", "Take Me To Ibiza," "Chanson d'Amour", "Mr Dan" sau "C'est la vie".  BZN au abordat și cântece în franceză și spaniolă. Au arătat astfel că sunt buni cunoscători ai șansonetelor franceze, dar și ai repertoriului lui Tom Jones. Nu a lipsit nici "Cry To Me", piesă ce aparține grupului "The Rolling Stones", și cu care Anny Schilder, în urma unei audiții, și-a castigat locul în formație, în 1976.
 
Concertul s-a încheiat cu promisiunea, în premieră, că grupul va reveni la București cu un concert de Crăciun. A urmat apoi, în foaierul Sălii Palatului, o sesiune de autografe.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate