ankara escort bayanlar
Romantic FM, 22 de ani şi o nouă înfăţişare! | Romantic FM
Romantic FM MENIU
 Romantic FM, 22 de ani şi o nouă  înfăţişare!
EVENIMENTE

Romantic FM, 22 de ani şi o nouă înfăţişare!

1 Ianuarie
Primul post de radio Premium Exclusive din România împlineste anul acesta 22 de ani! In cele două decenii de emisie neîntreruptă, Romantic FM s-a impus ca un adevărat etalon al calităţii în FM-ul românesc, original şi cu un stil inconfundabil.
 
Romantic FM a ales să îşi marcheze longeviva prezenţă pe piaţa din România printr-o nouă identitate vizuală. Astfel, vă puteţi bucura acum de o platformă online actuală şi dinamică, ce vine cu o bogată colecţie de informaţii din lumea muzicală şi nu numai.
 
Accesând www.romanticfm.ro, puteţi descoperi o înfăţisare nouă, indrăzneaţă, care păstrează insă rafinamentul si eleganţa caracteristice. Logoul nou, spotul tv, grafica si designul vin toate în completarea a ceea ce transmite Romantic FM zilnic, pe 101.9 FM, "muzică, nu zgomot"!

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate