Romantic FM MENIU
Petrecere cu stil, de Dragobete!
EVENIMENTE

Petrecere cu stil, de Dragobete!

1 Ianuarie
De Dragobete, la petrecerea Romantic FM, iubirea a plutit in aer. Playlist-ul a fost invadat de cele mai frumoase si, totodata, cele mai ascultate melodii de dragoste. 

Echipa Romantic FM a oferit ascultatorilor o petrecere pe cinste, in stil pur romanesc.  Pe scena, microfonul a fost luat de Tudor Turcu, Ioana Anuta, Natalia Selegean, Dragos Udila si Trupa Funkatak - toti finalisti X Factor.

Fanii si-au facut declaratii de dragoste in direct, iar cele mai frumoase cuvinte au primit si prenmii pe masura. Petrecerea a fost stropita cu diverse cockail-urile de sezon, combinate perfect cu mixurile muzicale ale DJ-ilor talentati din echipa Romantic FM.
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate