ankara escort bayanlar
CUM SE VEDE IUBIREA PRIN INIMA ROMANTIC FM? | Romantic FM
Romantic FM MENIU
CUM SE VEDE IUBIREA PRIN INIMA ROMANTIC FM?
EVENIMENTE

CUM SE VEDE IUBIREA PRIN INIMA ROMANTIC FM?

1 Ianuarie
Timp de trei săptămâni, Romantic FM i-a provocat pe ascultătorii săi să redescopere sau să își amintească de tot ceea ce îi face fericiți în viața de zi cu zi, departe de nebunia și grijile cotidiene!
 
Reacțiile tuturor celor care au intrat în jocul nostru, "Arată-mi ce iubești", surprinse prin inima Romantic FM, au fost dintre cele mai entuziaste, frumoase și încântătoare! O mică parte dintre ele este ilustrată în clipul de mai jos:


 
Mulțumim tuturor celor care ne-au arătat cât de mult și nebănuit a putut fi încărcată cu bucurie inima Romantic FM!
Prin provocarea # aratamiceiubesti, ascultătorii noștri au surprins dragostea prin sute de instantanee, de la persoane dragi, la lucruri minunate sau locuri deosebite, iar fotografiile ne-au făcut pe toți să zâmbim și ne-au adus, deopotrivă, clipe extraordinare!
 
Pregătim și alte surprize la Romantic FM și vă așteptăm în continuare cu "Muzică, nu zgomot", pe 101.9 FM și pe  http://romanticfm.ro/live.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate