Romantic FM MENIU
Concursuri

Romantic FM si Editura Litera iti pregatesc lectura de vacanta!

9 August
Romantic FM si Editura Litera iti pregatesc lectura de vacanta! Asculta Romantic FM, urmareste zilnic pefacebook intrebarea de concurs si castiga o carte in fiecare zi!

Romantic FM si Editura Litera iti pregatesc lectura de vacanta! Asculta Romantic FM, urmareste zilnic pefacebook intrebarea de concurs si castiga o carte in fiecare zi!

 


"Arta de a nu pierde timpul" (Piers Steel), "Razboiul sexelor" (Robin Baker), "Maestrii gandirii" (Roger-Pol Droit),"Cine sunt eu?" (Richard David Precht) sau "De cati prieteni ai nevoie?" (Robin Dunbar) sunt cateva dintre titlurile pe care le punem in joc.

 

De luni, 15 iulie 2013, te provocam la concurs si iti aducem lectura de vacanta! Desfasurarea concursului si toate amanuntele legate de acesta le veti gasi pe pagina Romantic FM de facebook.


Regulament Concurs

Regulamentul concursului
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate