Romantic FM MENIU

Romantic Christmas - radioul online dedicat exclusiv Crăciunului - vă așteaptă începând de azi cu cea mai aleasă și diversă colecție de cântece de sărbători!

Romantic Christmas propune o călătorie muzicală de iarnă alături de cei mai îndrăgiți artiști din toate timpurile și cele mai frumoase cântece de Crăciun, începând de la Bing Crosby, Elvis Presley, Etta James, Frank Sinatra, Dean Martin, până la nume de referință din anii ’80 - ’90 și de azi.

“Merry Christmas Everyone”, “We Wish You A Merry Christmas”,“Here Comes Santa Claus”, “Magic Moments”, “Cold December Night”, “Driving Home For Christmas”, “Last Christmas”, “Moș Crăciun cu plete dalbe”, “Sleigh Ride”, “It’s Christmas”, vor putea fi ascultate la Romantic Christmas.
Moș Crăciun e romantic!

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate