Romantic FM MENIU
Robbie Williams
ARTIȘTI ROMANTICI

Robbie Williams

1 Ianuarie
Piesa "Love My Life" a fost compusă de artist pentru cei doi copiii săi, Charlie Valentine și Theodora Rose Williams.
Internetul abundă de informații despre artistul care debuta în muzică la doar 16 ani, în urma unui casting pentru grupul Take That, despre care a aflat de la mama sa care citise anunțul într-un ziar. Poate v-ar surprinde totuși dacă a-ți afla că înainte să cânte, artistul s-a ocupat de vânzarea geamurilor termopane.
 
Povestea sa alături de Take That a pornit în 1990, iar cinci ani mai târziu, Williams începea cariera solo cu un cover al piesei "Freedom" a lui George Michael. Artistul a recunoscut la un moment dat că atunci când a filmat videoclipul pentru cântec, nu apucase să înregistreze versiunea proprie, așa încât a fost nevoit să mimeze având pe fundal piesa originală.

 
Și poate v-ar surprinde și informația potrivit căreia are tatuată pe spate o partitură cu refrenul cântecului "All you need is love", al grupului The Beatles, iar pe încheietura mâinii, logo-ul grupului care a însemnat începutul carierei sale muzicale.

 
Din 2010, starul este căsătorit cu Ayda Field, alături de care are doi copii. Williams povestește că la prima lor întâlnire, care a fost cumva aranjată, Ayda Field a mers însoțită de câțiva prieteni comuni la o petrecere organizată la el acasă. Solistul își amintește că Ayda purta o rochie largă, iar el a crezut că este gravidă.
 
Piesa "Love My Life", lansată în 2016, a fost compusă de artist pentru cei doi copiii ai lor, Charlton Valentine și Theodora Rose. 
 
"Aceasta este o piesă despre copiii mei. Am un fiu pe nume Charlie Valentine și o fiică pe nume Theodora Rose Williams. Am fost internat de două ori la dezintoxicare și am făcut multă terapie. Am realizat că ceea ce ți se întâmplă atunci când ajungi la maturitate este o consecință a comportamentului tău din copilărie și adolescență. Așa că această piesă este despre ceea ce eu și soția mea sperăm că le oferim copiilor noștri, și anume siguranță și iubire", a declarat Robbie Williams, într-un interviu pentru RTL Late Night.

Iată superbul videoclip al piesei:

 
Înaintea căsătoriei sale cu Ayda, Robbie a cucerit foarte multe inimi celebre, pe lista fostelor sale iubite figurând nume precum Cameron Diaz, Linsday Lohan, Nicole Kidman, Melanie C ori  Gerri Halliwell (foste membre Spice Girls).
 
Solistul, care împlinește astăzi 44 de ani, are de ceva timp propria linie vestimentară, denumită Farrell, și, a intrat în Cartea Recordurilor după ce a vândut peste 1.600.000 de bilete într-o singură zi pentru turneul "Close Encounters". (foto: www.standard.co.uk)
 
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate