Romantic FM MENIU
Richard Marx
ARTIȘTI ROMANTICI

Richard Marx

1 Ianuarie
La 17 ani l-a cunoscut pe Lionel Richie, alături de care avea să-și facă și debutul ca backing vocal pentru piesele "You Are", "Running with the Night" și "All Night Long (All Night)".


Data nașterii: 16 septembrie 1963 
Origini: Chicago, IL,  SUA
Carieră: cântăreț, cantautor, producător
Website: richardmarx.com

Și-a început cariera la vârsta de cinci ani, perioadă în care cânta pe spoturi promoționale create de tatăl său. 

  

Primul album a fost lansat în 1987. Materialul s-a vândut în aproape 4 milioane de exemplare doar în Statele Unite, oferind nu mai puțin de 4 single-uri de top: "Don't Mean Nothing", "Should've Known Better", "Endless Summer Nights" și "Hold on to the Nights".

Richard Marx și-a continuat cariera cu alte opt albume de studio și patru albume live, vândute în peste 30 de milioane de copii în întreaga lume, și o listă impresionantă de hituri rock și balade precum "Right Here Waiting", "Now and Forever", "Hazard", "Satisfied" și "Too Late To Say Goodbye".

Artistul s-a remarcat ca producător și compozitor, colaborând cu artiști ca Sarah Brightman, Barbra Streisand, Natalie Cole, N'Sync, Michael Bolton, Ronan Keating și Ringo Starr, fiind recompensat și cu un premiu Grammy pentru piesa anului, în 2004 - "Dance with my Father", compusă alături de Luther Vandross. (foto: richardmarx.com)

  

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate