Romantic FM MENIU
Mary J. Blige
ARTIȘTI ROMANTICI

Mary J. Blige

1 Ianuarie
Cel de-al treilea album, "Share My World", ajunge pe locul 1 în topurile americane.
S-a născut în Bronx (New York, SUA) însă a crescut în Sud, în Savannah, orașul unde a fost plasată și o parte din acțiunea celebrului film "Pe aripile vântului".

 
Așadar, nu putea debuta altfel decât cântând în corul unei biserici. Era interesată însă și de un alt gen de muzică și, la un moment dat, a înregistrat o casetă demo, "Caught In Rapture", în studioul de Karaoke al unui supermarket. 
 
Mary J. Blige își păstrează orientarea către stilul soul, prin albumul de debut "What's the 411?", lansat în 1992 și pe care apar raperi consacrați precum Heavy D. sau Grand Puba. 

 
Primul extras pe single, "Real love", i-a adus artistei calificativul de cea mai bună debutantă a anului. Cel de-al treilea album, "Share My World", ajunge pe locul 1 în topurile americane, în clasamente intrând de asemenea și extrasele pe single "Everything", "I Can Love You" și "Love Is All We Need".  

 
Alături de acestea, unele dintre cele mai romantice și de succes cântece ale solistei sunt: "Not Gon' Cry", "As" ( împreună cu George Michael) sau "Seven Days". 
 
În anul 2011, Mary J. Blige a lansat cel de-al zecelea album de studio al cărui titlu este asemănător cu al celui apărut în 1994, "My Life II... The Journey Continues (Act 1)", și al cărui prim extras pe single este piesa "25/8".  


Cel de-al treilea album din carieră, "Share My World", ajunge pe locul 1 în topul american, în clasamente intrând de asemenea și extrasele pe single "Everything", "I Can Love You" și "Love Is All We Need". (foto: open.spotify.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate