Romantic FM MENIU
Marco Antonio Solis
ARTIȘTI ROMANTICI

Marco Antonio Solis

1 Ianuarie
Talentat, carismatic, adulat de milioane de admiratoare din întreaga lume.
Data nașterii: 29 decembrie 1959 
Origini: Ario de Rosales, Michoacan, Mexic
Cariera: cântăreț, compozitor, producător
Website: marcoantoniosolis.com.mx
 
Marco Antonio Solis este un talentat artist mexican, distins de-a lungul vremii cu premii Grammy pentru succesele sale în muzica pop latino. A început să cânte asemenea multor artiști de succes, încă din copilărie, de la 12 ani.
 
S-a făcut repede remarcat în industria muzicală prin piesele scrise și produse pentru artiști consacrați, ca Marisela și Rocio Durcal.
 
În anul 1996, se hotărăște să pornească în cariera solo, după aproape 20 de ani alături de grupul pe care l-a format împreună cu vărul său la jumătatea anilor '70, "Los Bukis".
 
Nici cu acest nou statut, popularitatea nu-i scade. Este foarte îndrăgit în Mexic, dar și în țări din toată America Latină, precum și în Spania. Se bucură de succes în Statele Unite, cu peste 30 de piese intrate în clasamentul Billboard Hot Latin și multe hituri de "number one".
 
A lucrat de-a lungul vremii cu artiști renumiți, precum artista portoricană Olga Tanon, pentru care a scris și produs, în 1996, un album vândut în peste 500.000 de exemplare și care a dat două hituri de locul întâi, "Basta Ya" și "Me Subes". 

 
Printre cei cu care mexicanul a colaborat se mai numără Ana Barbara și mai recent, Enrigue Iglesias și Anais.
 
Marco Antonio Solis a evitat tot timpul expunerea publică în afara aparițiilor legate de muzica sa. De aceea viața nu-i este legată de picanteriile apărute de multe ori în jurul altor vedete.
 
În toamna anului 2013, artistul mexican a lansat cel mai recent album de studio, "Gracias Por Estar Aquí" ("Thank You For Being Here"). (foto: alchetron.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate