Romantic FM MENIU
Laura Pausini
ARTIȘTI ROMANTICI

Laura Pausini

1 Ianuarie
"Viata ne oferă emoții la care nu ne așteptăm", este de părere vedeta care a devenit mamă pe 8 februarie 2013.
Este una dintre cele mai apreciate și de succes artiste de origine italiană. Se mândrește cu trei premii Grammy, unul Billboard și patru World Music Awards. 
 
Cântăreața a lansat până-n prezent treisprezece albume de studio și șase compilații, având piese înregistrate în multe limbi: engleză, italiană, franceză, spaniolă și portugheză.


Materialul discografic de debut a fost lansat în 1993, intitulat "Laura Pausini", ce a devenit rapid un succes internațional.
 
Singurul album în limba engleză, „From the Inside”, a fost lansat în anul 2002 și nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

 
în luna noiembrie 2016, artista a lansat primul său album cu muzică de crăciun, "Laura Xmas".
 
Potrivit statisticilor furnizate de Warner Music Italy, Laura Pausini a vândut până în 2011 peste 45 de milioane de albume în întreaga lume.



"Fatti sentire" este cel de-al treisprezecelea album de studio al Laurei Pausini, lansat pe 16 martie 2018. Discul include piese în italiană, spaniolă, portugheză și engleză.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate