Romantic FM MENIU
Hélène Ségara
ARTIȘTI ROMANTICI

Hélène Ségara

1 Ianuarie
"Am plecat singură, la cincisprezece ani, ca să îmi trăiesc visul", declara solista la un moment dat.


Fermecătoarea divă a scenei franceze a fost descoperită şi ajutată în carieră de producătorul francez Orlando, fratele renumitei Dalida.
Artista a plecat de acasă la vârsta de 15 ani şi a început să cânte în barurile şi localurile de pe Riviera Franceză. "Am plecat singură, la cincisprezece ani, ca să îmi trăiesc visul", spune ea.
 
"Sunt o franţuzoaică de pe malul Mediteranei şi cred că am sângele cald, la fel ca toţi oamenii din sudul Franţei. Pe mine mă însufleţesc dragostea de viaţă, pasiunea, pasiunea amoroasă şi pasiunea amicală", mărturisea cântăreaţa.
 
Cu glasul său aparte şi talentul de compozitor s-a remarcat şi a fost îndrăgită repede de publicul francez. Primul hit, "Je Vous Aime Adieu", al cărei coautor este, îi aduce premiul Rolf Marbot 1997. Lansează apoi "Vivo Per Lei", duetul din 1999 cu tenorul Andrea Bocelli, piesă care stabileşte faima tinerei, depăşind milionul de copii vândute. 
 
"La Vie Avec Toi" este primul single extras de pe albumul "Parmi la foule", apărut în primăvara anului 2011. Voce de necontestat a cântecului francez, Ségara lansa în 2016 un album în italiană și franceză, "Amaretti", oferind admiratorilor săi un material ce i s-a potrivit precum o mănușă. Căci ce ar putea fi mai potrivit pentru acest artist de origine italiană decât să reîmprospăteze unele dintre cele mai frumoase melodii italiene? (Foto: www.20minutes.fr)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate