ankara escort bayanlar
Enrique Iglesias | Romantic FM
Romantic FM MENIU
 Enrique Iglesias
ARTIȘTI ROMANTICI

Enrique Iglesias

1 Ianuarie
L-au făcut celebru piese precum "Bailando", "Bailamos", "Rhythm Divine", "Be With You", "Escape".

L-au făcut celebru piese precum "Bailando", "Bailamos", "Rhythm Divine", "Be With You", "Escape", "Takin' back my love", "Tonight (I'm Lovin' You)",  "Hero".

 
Fiul binecunoscutului interpret spaniol Julio Iglesias și al jurnalistei de origine filipineză Isabel Preysler, a împlinit 41 de ani, pe 8 mai 2016.  Numele său întreg este Enrique Miguel Iglesias Preysler şi are câteva prorecle: Quique, "E", Kike, EI sau Super Nova. A vândut peste 100 milioane în întreaga lume.


A fost răsplătit cu nenumărate premii, palmaresul său incluzând peste 20 de premii Billboard și 36 de trofee Billboard Latin Music, un premiu Grammy (în 1997, categoria "Best Latin Pop Album") și alte cinci Latin Grammy. 
 
Numai în anul 2009, artistul obținea  șase premii Billboard. Șapte albume i-au adus discul de aur și pe cel de platină, dintre care trei în engleză și patru în spaniolă.  A colaborat cu artiste precum Whitney Houston, Ciara și Nicole Scherzinger. 

 
La ediția din 2016 a premiilor muzicii latino-americane, Billboard Latin Music, Enrique Iglesias a fost unul dintre marii câştigători, obținând nu mai puțin de 7 trofee. În plus, Enrique Iglesias s-a impus la categoria "Latin Pop Songs Artist of the Year, Solo", fiind așadar artistul latino pop al anului 2016!

 
Nu mulți sunt cei care știu că Enrique Iglesias a debutat ca actor la Hollywood, în filmul "Once Upon A Time In Mexico", alături de actori celebri ca Antonio Banderas, Salma Hayek și Johnny Depp. În 2007, a fost invitat să joace în comedia tv "Two and a Half Men". (foto: Celeb Net Wealth.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate