ankara escort bayanlar
Cowboy Junkies | Romantic FM
Romantic FM MENIU
Cowboy Junkies
ARTIȘTI ROMANTICI

Cowboy Junkies

1 Ianuarie
Albumul de debut, intitulat "Whites Off Earth", inspirat de blues, a fost inregistrat in garajul familiei Timmins, in 1986. Au urmat, de atunci, alte douazeci si doua de materiale discografice.
Data apariției: 1985
Origini: Toronto, Ontario, Canada 
Cariera: country rock, folk rock 
Website: cowboyjunkies.com

 
Vocea grupului, Margo Timmins, este una dintre sarbatoritele zilei de 27 ianuarie, nascuta in anul 1961. Ceilalti membrii ai trupei sunt Michael Timmins (chitarist, compozitor), Peter Timmins (tobe) si Alan Anton (basist). 

Albumul de debut, intitulat "Whites Off Earth", inspirat de blues, a fost inregistrat in garajul familiei Timmins, in 1986. Au urmat, de atunci, peste douazeci de materiale discografice.

In anii 1990 si 1991, grupul a fost nominalizat la premiile Juno, categoria "Group of the Year". Si cam tot in aceasta perioada, Margo a fost inclusa in topul celor 50 cele mai frumoase persoane din lume, de catre publicatia People Magazine.


In anul 2008 au realizat albumul Trinity Revisited pentru a sarbatori 20 de ani de la aparitia celui de-al doilea material de studio al trupei, The Trinity Session, ce a obtinut dublu disc de platina in Canada si platina in Statele Unite. Albumul contine coverul "Sweet Jane" din 1969 al trupei The Velvet Underground. Iata videoclipul!


Discul "Demons" a fost lansat in februarie 2011 si contine piese semnate de Vic Chesnutt, un prieten drag si colaborator al grupului, ce s-a stins din viata in 2009. foto: 100xr.com

Piesa "Supernatural" face parte din acest album. Ascultati-o chiar aici!

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate