Romantic FM MENIU
A început să cânte după absolvirea liceului când a înfiinţat primul său grup muzical rock, în anul 1981, Silvertone.
Data naşterii: 26 iunie 1956
Origini: Stockton, California, SUA
Cariera: cântăreţ, actor, producător
Website: www.chrisisaak.com
 

Chris Isaak provine dintr-o familie germană de pe Volga. A debutat în Germania în anul 1985 într-un local de jazz din Hamburg.
 
În 1985, casa de discuri Warner Brothers a lansat primul album al grupului care s-a bucurat de o bună primire din partea criticii dar nu s-a vândut prea bine. Un an mai târziu, Chris Issak a înregistrat primul său album solo.
 
Dupa lansarea discului, Chris si-a inceput şi cariera de actor cu rolul din filmul "Married to The Mob", regizat de Jonathan Demme. Au urmat alte câteva pelicule, precum "Wild At Heart" sau "The Silence Of The Lambs"/ Tăcerea Mieilor. 
 
Următorul album al artistului a apărut în 1989 - "Heart Shaped World". Discul a cunoscut adevăratul succes un an mai târziu, când regizorul David Lynch a inclus cântecul "Wicked Game" pe coloana sonoră a filmului "Wild At Heart". Piesa "Wicked Game" a devenit hit de Top 10, iar albumul "Heart Shaped World" s-a vândut în peste 1 milion de exemplare.

 
Următoarele sale albume, "San Francisco Days" (1993) şi "Forever Blue" (1995) au primit discuri de aur şi au lansat o serie de alte hituri, dintre care cel mai cunoscut a fost "Blue Hotel". În anul 1996, Chris Isaak a lansat albumul "The Baja Sessions", iar în anul 1998 a revenit în atenţia tuturor cu "Speak Of The Devil". 


După o pauză de şapte ani, Chris Isaak a revenit cu al zecelea album de studio, "Mr. Lucky", lansat la începutul anului 2009, amintind de stilul retro de care este îndrăgostit artistul. Pentru acest album, Isaak a colaborat cu nume mari din industria muzicală, precum Michelle Branch (piesa "I Lose My Heart") şi Trisha Yearwood (pentru piesa "Breaking Apart"). Muzica inclusă pe album face parte din coloana sonoră a emisiunii "The Chris Isaak Show".

Cel mai recent album de studio al artistului a apărut în anul 2015, 
"First Comes the Night". (Foto: www.boutiqueartists.net)


 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate