Romantic FM MENIU
Renumitul și carismaticul cântăreţ Elmer Figueroa Arce s-a născut pe 28 iunie 1968 la San Lorenzo, Puerto Rico.

Renumitul și carismaticul cântăreţ Elmer Figueroa Arce s-a născut pe 28 iunie 1968 la San Lorenzo, Puerto Rico.
 
Pe numele de scenă Chayanne, vedeta muzicii latino și-a început cariera încă de la vârsta de 10 ani, alături de un grup muzical. 
 
"Este ritmo se baila así" este piesa care a reușit să-l facă cunoscut în întreaga lume datorită videoclipului care a câștigat premiul MTV pentru cel mai bun Video Latino.  

Chayanne a înregistrat peste 20 de albume care s-au vândut în milioane de exemplare, a câştigat peste 100 de discuri de aur şi platină.
 
Datorită fizicului său de invidiat și trasăturilor latine, Chayanne a fost desemnat de revista People unul dintre cei mai frumoși şi atrăgători 50 de bărbaţi ai planetei.


Este Ambasador Onorific al Naţiunilor Unite pentru Imigranţi şi Refugiaţi şi se implică activ în programele Crucii Roşii, pentru susţinerea şi ajutorarea copiilor bolnavi, aflaţi în fază terminală.
 
Chayanne este şi un actor foarte talentat. A jucat în mai multe telenovele, mini-seriale şi filme. (Foto: showsigoto.com)


 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate