Romantic FM MENIU
Charles Aznavour
ARTIȘTI ROMANTICI

Charles Aznavour

1 Ianuarie
Rămâne una dintre cele mai populare celebrități din lumea showbiz-ului francez. În cei peste 40 de ani de carieră, a înregistrat o multitudine de cântece dar a și jucat în numeroase filme. Este ambasadorul internațional al cântecului francez.

În cei peste 40 de ani de cariera, a înregistrat o multitudine de cântece dar a și jucat în numeroase filme.

Rămâne una dintre cele mai populare celebrități din lumea showbiz-ului francez. Are origini armene. Tatăl său s-a născut în Georgia, iar mama sa provine dintr-o familie de negustori armeni, care a trăit în Turcia.În 2006, la 82 de ani, a călătorit în Cuba, unde, împreună cu Chucho Valdes, a înregistrat un nou album, "Colore Ma Vie", prezentat în concert la Moscova, un an mai târziu.

Albumul din 2007, "Forever Cool", a fost rezultatul unei alte colaborări prestigioase, cu Dean Martin, pentru vestitul refren "Everybody Loves Somebody Sometime". (Foto: armradio.am)


ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate