Romantic FM MENIU
Ziua Pământului 2017, marcată la Muzeul Naţional de Geologie
Recomandari

Ziua Pământului 2017, marcată la Muzeul Naţional de Geologie

19 Aprilie
Muzeul Naţional de Geologie îşi deschide porţile pentru public pe 22 aprilie, între orele 11.00 - 15.00, pentru a marca evenimentul “Ziua Pământului”, unde specialiştii vor prezenta vizitatorilor toată istoria Terrei într-un tur gratuit!
 
În fiecare an, ziua de 22 aprilie este considerată “Ziua Pământului” şi este sărbătorită în majoritatea ţărilor lumii. În data de 22 aprilie 1970 a luat fiinţă mişcarea pentru protejarea mediului. De atunci, în fiecare an, această zi se marchează pentru a aduce în atenţia oamenilor necesitatea protejării mediului inconjurator, pentru a conştientiza populaţia privind necesitatea conservării resurselor naturale ale lumii şi pentru ca problematica ecologică să devină parte integrantă a educaţiei şi culturii. Protejând resursele naturale, protejăm în primul rând viaţa.
 
În 22 aprilie 2017, accesul în Muzeul Naţional de Geologie este liber.
 
Se vor deşfăsura ghidaje, în intervalul orar 11.00 - 15.00, în baza unei programări prealabile, numai pentru grupuri de minim 10 vizitatori, maxim 25 de vizitatori.
 
Informaţii şi programări la telefon: 031/438.17.44 şi pe www.geology.ro. (foto: www.slideshare.net)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate