Romantic FM MENIU
ZILELE FILMULUI RUS
Recomandari

ZILELE FILMULUI RUS

9 Noiembrie

"Zilele filmului rus" debuteaza  luni, 9 noiembrie, la Cinemateca Eforie din capitala, cu proiectiile a doua filme documentare : "Ultima halta" si "Eisenstein si Meyerhold: un dublu portret in interiorul unei epoci" de Galina Evtusenko, in prezenta regizoarei, incepand cu orele 18:00, informeaza Mediafax.

Regizor de film, producator si documentarist, Galina Evtusenko vine pentru prima data în Romania pentru a intalni publicul cinefil, presa si iubitorii de film documentar.

A realizat filme precum "Nu-ka otnimi ili fantiki Krasnogo Oktyabrya/ Try and Snatch it away! or Bonbon wraps of Red October" (2003), "I nikto ne znaet/ Nobody will know..." (2004), "Cherdachnaya istoria/ The Attic Story" (2005) si "Novye vremena, ili birzha nedvizhimosti/ Immovable Property Exchange" (2008).

Cele doua proiectii deschid un program mai vast dedicat cinematografiei rusesti si culturii ruse, precedand vizita la Bucuresti a regizorului Karen Shakhnazarov, director general al Mosfilm. Acesta urmeaza sa vina in Romania in prima jumatate a lunii decembrie. foto: cinefan.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate