Romantic FM MENIU
YANN TIERSEN LA BUCURESTI
Recomandari

YANN TIERSEN LA BUCURESTI

3 Noiembrie

Binecunoscutul muzician francez Yann Tiersen revine in Romania pentru un concert la Sala Palatului, pe data de 4 noiembrie 2009, la ora 20:00. Artistul este cunoscut publicului pentru compozitiile remarcabile din filmele "Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain" si "Good Bye Lenin".

A colaborat cu nume din muzica franceza, precum "Noir Desir", "Red Cardell", "Bastard", si cu britanicii de la "The Divine Comedy". Este membru in  trupa "This Immortal Coil", dedicata reinterpretarii pieselor "Coil". Muzicianul a mai cantat la Bucuresti in anul 2003, intr-un concert Solo, la pian, vioara si acordeon.

Miercuri, artistul va fi insotit de sase muzicieni, cu tobe, chitare si multe alte instrumente.  Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Germanos, a librariilor Carturesti si online pe myticket.ro sau eventim.ro.

Pretul biletelor variaza intre 50 si 210 RON, in functie de categorie. foto: cd1d.com

 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate