Romantic FM MENIU
Vreme caldă de Anul Nou
Recomandari

Vreme caldă de Anul Nou

29 Decembrie
Finalul de an vine cu temperaturi care aduc mai mult cu o primavara timpurie decât cu o iarnă normală... astfel că ultima zi din 2017 aduce vreme neobișnuit de caldă.
 
În noaptea dintre ani meteorologii anunță temperaturi de - 1, 0 grade în Capitală, dar se pot atinge și 3 - 4 grade cu plus în partea de sud și sud-vest a țării.
 
ANM spune că doar prin estul Transilvaniei, temperaturile minime vor fi mai scăzute şi se vor încarda între -4 şi până la 3 grade, în timp ce în regiunile extracarpatice, trecerea dintre ani va fi una cu minime pozitive. 
 
Nici din punct de vedere al precipitaţiilor lucrurile nu stau rău. Acestea vor fi, doar pe spaţii foarte restrânse din nordul și nord-vestul ţării.
 
”Se pare că prima zi a Anului Nou ar putea fi o copie la indigou cu prima zi de Crăciun, o vreme deosebit de caldă în mare parte din țară. E vorba de maxime de 15 grade în Oltenia și pe litoral, dar și temperaturi în jurul a 10 grade, în rest.
 
Noaptea de Revelion va fi plăcută din punct de vedere termic, astfel că va fi foarte bine pentru cei care o vor petrece în aer liber. Vor fi -4 în estul Transilvaniei, până la 3-4 grade cu plus în nordul Moldovei și pe litoral. Se vor înregistra -2 în Capitală, iar la miezul nopții, adăugăm 1-2 grade”, spune Mihai Timu, meteorolog de serviciu ANM, la Antena 3. (foto: a1.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate