Romantic FM MENIU
Recomandari

"VISUL..." COPILARIEI

27 Octombrie
O montare a piesei "Visul unei nopti de vara", realizata de asociatia Teatrul Vienez de Copii si Trupa Passe Partout Dan Puric, cu 50 de copii intre 5 si 18 ani, va avea premiera maine, joi, 29 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Rapsodia din Capitala.
Proiectul a fost initiat de asociatia Teatrul Vienez de Copii - "Copiii joaca teatru", condusa de Sylvia Rotter, care a si regizat spectacolul.
Copiii au participat la workshop-uri, fiind apoi selectati in vederea participarii la spectacol, "nu dupa talent, ci dupa un singur lucru: faptul de a fi pregatiti sa asculte", dupa cum a declarat pentru Mediafax, Sylvia Rotter.
"La Teatrul Vienez, copiii nu pregatesc doar o reprezentatie, ei se pregatesc pentru viata, invata sa aiba spirit de echipa, colegialitate, respect pentru natura si viata si sa isi foloseasca energia în mod creativ", potrivit lui Dan Puric. Efectele acestui tip de educatie au fost confirmate de un studiu efectuat in Austria în randul a 126 de copii cu varsta de 8 ani.
Spectacolul "Visul unei nopti de vara", realizat la Bucuresti, va mai avea reprezentatii la Sala Rapsodia pe 31 octombrie, pe 4, 11 si 14 noiembrie. foto: calificativ.ro si timeoutbucuresti.ro
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate