Romantic FM MENIU
"VăraTic", stagiunea estivală de la Palatul Mogoşoaia
Recomandari

"VăraTic", stagiunea estivală de la Palatul Mogoşoaia

11 Iulie
Centrul de Cultură "Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului", alături de Primăria Municipiului Bucureşti, îi invită pe amatorii de frumos la Palatul Mogoşoaia,la stagiunea estivală "VăraTic", scrie Mediafax.
 
Teatrul Ion Creangă şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti au lansat stagiunea estivală "VăraTic" ce va avea loc între 9 iulie și 4 septembrie 2016, la Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia.
 
Curtea Palatului de la Mogoşoaia se transformă pe perioada verii într-o oază de teatru şi voie bună pentru întreaga familie, cu o mulţime de surprize în fiecare sâmbătă şi duminică.
 
Echipa de la Palatul Mogoşoaia alături de echipa Teatrului Ion Creangă au considerat de bun augur ca până pe data de 4 septembrie să le ofere celor mici, şi nu numai, o stagiune estivală teatrală de mare excepţie, cu o serie de producţii dedicate copiilor cu vârsta peste 4 ani, special alese pentru a transforma experienţa vizionării unui spectacol de teatru într-o călătorie presărată cu poveşti neconvenţionale.
 
Tinerii spectatori vor avea astfel ocazia să exploreze lumile imaginate de artiştii Teatrului Ion Creangă: de la teatru interactiv într-un spaţiu de joc miniatural ("Cartierul poveştilor"), la numere de teatru-circ ("Clowns"), de la aventuri muzicale cu destinaţia Polul Sud ("Pinguinii melomani"), la călătorii interplanetare pe acorduri de chitară ("De-a Micul Prinţ").
 
O formă specială de teatru interactiv, spectacolul "Cartierul poveştilor" invită copiii să li se alăture actorilor într-un spaţiu de joc alcătuit din cinci căsuţe fantastice, fiecare cu povestea ei. Alături de aceştia, spectatorii vor lua parte la întâmplări palpitante şi vor învăţa să fie cu adevărat curajoşi.
 
Programul lunii iulie este completat de spectacolele: "Pinguinii melomani" (sâmbătă, 16 iulie, ora 18.00 şi duminică, 31 iulie, ora 11.00), "De-a Micul Prinţ" (duminică, 17 iulie, ora 11.00) şi „Clowns” (sâmbătă, 30 iulie, ora 18.00).
 
Întâlnirile cu oaspeţii din poveştile Teatrului Ion Creangă continuă şi în luna august, programul detaliat al reprezentaţiilor fiind disponibil pe www.teatrulioncreanga.ro, sau pe www.palatebrancovenesti.ro.
 
Intrarea la spectacole este liberă. 
 
Pentru spectacolul "Cartierul poveştilor", accesul se face în limita locurilor disponibile şi în baza rezervării prealabile la adresa de e-mail contact@teatrulioncreanga.ro sau la numărul de telefon 021.317.11.69/int 15 (zilnic de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 18.00), specificând data reprezentaţiei şi numărul de persoane care vor participa. 
 
Stagiunea "VăraTic" este organizată de Teatrul Ion Creangă şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, finanţatorul evenimentului fiind Primăria Municipiului Bucureşti. ( foto: palatebrancovenesti.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate