Romantic FM MENIU
"Vara pe uliță" - tabără de creație la Muzeul Satului
Recomandari

"Vara pe uliță" - tabără de creație la Muzeul Satului

27 Iunie
Instituția anunță că înscrierile se mai pot face până la data de 30 iunie, între orele 10.00 - 16.00.
 
Ediția din acest an aduce în atenție publicația taberei, precum și meșterii populari care "au crescut" pasiunea copiilor pentru meșteșug și copiii care și-au întrecut maeștrii.
 
Copii și tineri, cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, dornici să învețe din tainele meșteșugurilor tradiționale românești sunt așteptați să participe în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10.00 — 14.00, timp de șase săptămâni, la atelierele amintite.
 
Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" anunță totodată că în Pauza de Divertisment vor avea loc activități de socializare — jocuri tradiționale din satul de altădată, concursuri, teatru, poezie, instrumente muzicale, circ, cunoașterea animalelor domestice, activități de prevenție și prim-ajutor, noțiuni de protecție și reguli de circulație, ateliere de jurnalism, de reciclare deșeuri, ateliere de trasee montane și de gătit pe munte, grădinărit, demonstrații de gimnastică și multe alte activități menite să îi antreneze pe copii într-o joacă educativă. (foto: jurnalul.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate