Romantic FM MENIU
Vara Magică la Ateneu
Recomandari

Vara Magică la Ateneu

4 Iulie
Cea de-a cincea ediţie a Festivalului "Vara Magică" va avea loc între 13 iulie și 24 august,la Ateneul Român,în fiecare seară de miercuri, printre invitaţi numărându-se Orchestra Română de Tineret, Orchestra de Tineret a Portugaliei, Orchestra Sinfonietta, Orchestra Junior, dar şi dirijori şi solişti români, scrie Mediafax.
 
Lanto Communication, singurul generator constant de proiecte de mare anvergură, la nivel de orchestră simfonică de mari dimensiuni, cu mari dirijori şi solişti de foarte înalt nivel, propune an de an această serie de concerte de elită în lunile iulie şi august. 
 
Fiind susţinute exclusiv de mediul privat, aceste seri muzicale se îndepărtează de rutina stagiunilor şi devin un binemeritat premiu pentru artişti şi public deopotrivă, pentru toţi cei care înţeleg să trăiască în spiritul unei permanente autodepăşiri. Acest public devine, după cum o arată şi statisticile, tot mai numeros şi mai fidel.
 
Programele de concert ale Verii Magice reprezintă combinaţii ale celor mai valoroase şi îndrăgite piese muzicale ale creaţiei universale din toate timpurile, programele întotdeauna deosebit de captivante constituind o altă marcă distinctă a acestora.
 
Festivalul va debuta în 13 iulie 2016, cu un concert susţinut de Orchestra Română de Tineret - Romanian Youth Orchestra, avându-l la pupitrul dirijoral pe maestrul Cristian Mandeal.
 
Solist va fi Ștefan Cazacu, violoncel. În programul serii se vor găsi piese de Serghei Prokofiev, Piotr Ilici Ceaikovski și Felix Mendelssohn Bartholdy.
 
Biletele şi abonamentele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro şi la casa de bilete a Ateneului Român tel. 0733.612.948. (foto: www.romaniapozitiva.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate