Romantic FM MENIU
"Văduva Veselă", din nou pe scena Operei București
Recomandari

"Văduva Veselă", din nou pe scena Operei București

24 Noiembrie
Montarea inedită şi modernă a operetei "Văduva Veselă" de Franz Lehár, în regia lui Andrei Şerban, revine pe scena Operei Naţionale Bucureşti, scrie Mediafax.
 
În urma succesului avut la premiera din septembrie 2016, spectacolele vor putea fi văzute din nou în zilele de 1, 2, 3 şi 4 decembrie, de la orele 18.30.
 
Soliştii, ce vin din diverse teatre din ţară, iar baletul şi corul Operei Naţionale Române Iaşi vor fi prezenți alături de orchestra Operei Naţionale Bucureşti, sub bagheta maestrului Ciprian Teodoraşcu.
 
Dialogurile sunt inspirate din scrierile lui Radu Paraschivescu şi Andrei Pleşu. Scenografia este semnată de Anka Lupeş, iar coregrafia de Andrea Gavriliu.
 
"Am primit cu bucurie vestea că spectacolul nostru revine la Bucureşti, pe scena Operei Naţionale Bucureşti. Îmi pare bine că cererea e mare şi îi asigur pe cei care iubesc opereta că muzica lui Lehár e reprezentată cu fidelitate şi cu acelaşi respect ca povestea de dragoste dintre Hanna şi Danilo. Spectacolul e modern, e surprinzător, e controversat; oglindeşte contradicţiile din noi, exprimă situaţia momentului în contextul politic actual; face parte din arta prezentului, e normal să fie aşa. De aceea mulţi care nu au avut şansa să-l vadă, cât şi cei ce doresc să-l revadă, se pot bucura de această revenire a Văduvei Vesele," a declarat Andrei Șerban despre spectacolul pentru care semnează regia împreună cu Daniela Dima.
 
Biletele se vând şi online la adresa: http://www.operanb.ro/spectacol/vaduva-vesela. (foto: www.life.ro) 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate