Romantic FM MENIU
UNIFEST
Recomandari

UNIFEST

9 Noiembrie

Cea de-a opta editie a festivalului studentilor din Bucuresti (9 - 19 noiembrie), a debutat cu un flashmob, la care au participat cateva zeci de studenti ai Universitatii din Bucuresti.

In cadrul festivalului vor fi prezentate spectacole ale unor institutii precum Teatrul de Comedie, Teatrul "I. L. Caragiale" din Bucuresti, Nottara, Bulandra si Compania Passe-Partout "Dan Puric".

Printre institutiile ce vor avea reprezentatii mai este inclus si Teatrul Studentesc "Podul", care are sediul în Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.  

Programul Unifest mai include spectacole de jazz, muzica simfonica, conferinte pe diferite teme academice, traininguri si colocvii. 

foto: unifest.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate