Romantic FM MENIU
"UFO", prima premieră a Teatrului Național din această stagiune
Recomandari

"UFO", prima premieră a Teatrului Național din această stagiune

11 Septembrie
O montare ce poartă emnătura regizorului Bobi Pricopcare și care sparge propriile convenții, făcând din realitate artificiul suprem, iar din suflet – performance.
 
După succesul multipremiatului spectacol O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii de Mark Haddon, regizorul Bobi Pricop revine la Teatrul Național „I.L. Caragiale” București, lansând în premieră națională piesa "UFO" a unuia dintre cei mai talentați și jucați dramaturgi tineri ruși, Ivan Vyrypaev. 
 
Distribuția spectacolului (în ordinea apariției în scenă): Ada Galeș, Istvan Teglaș, Ciprian Nicula, Mihai Călin, Raluca Aprodu, Medeea Marinescu, Ion Caramitru. Traducerea îi aparține Mașei Dinescu.
 
Folosind proiecții simultane pe suprafețe diferite, medii virtuale 3D (construite de Paul Spike), live-video (coordonat de Tudor Panduru), o construcție sceno-tehnică inventivă (Paul Popescu și Mizdan) și muzica originală a lui Alexei Țurcan, spectacolul UFO spune poveștile unor oameni care au avut contact cu civilizații extraterestre. 
 
Mărturisirile acestor întâmplări sunt tratate cu limpezime, autenticitate și umor, îmbinând adevăruri virtuale cu revelații practice și devenind astfel spectacolul surprinzător al întâlnirii dintre tehnologie și emoție, dintre artă și programare digitală, dintre inovațiile care reconstruiesc teatrul și adevărurile care l-au definit dintotdeauna. 
 
Mecanismele de storytelling folosite în spectacol sunt bazate pe tehnologii de nouă generație integrate într-o dramaturgie a firescului, într-o instalație artistică hi-tech a emoțiilor exprimate pe mai multe planuri, la toate nivelurile de viață, percepție și realitate. 
 
UFO este spectacolul-experiență de care avem nevoie atunci când uităm de noi din cauza zgomotului din jur, dar și o joacă de-a docu-mistificarea, cu humanoizi verzi, civilizații extraterestre și liniștea unei dimineți senine.
 
Primele reprezentaţii: 15 şi 16 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Pictura.
 
Premiera oficială va avea loc duminică, 17 septembrie, ora 20.00.
 
Bilete: la Casa de bilete TNB, precum şi online, pe  www.mystage.ro.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate