Romantic FM MENIU
Tudor Gheorghe pregătește premiera "Îndrăgostiţi fără noroc"
Recomandari

Tudor Gheorghe pregătește premiera "Îndrăgostiţi fără noroc"

18 Ianuarie
Pe 21 martie, Tudor Gheorghe va prezenta în premieră la Sala Palatului noul spectacol "Îndrăgostiţi fără noroc", scrie site-ul www.blt.ro.
 
Biletele pot fi achiziționate online.
 
"Îndrăgostiţi fără noroc" este un spectacol alcătuit în întregime din poezii de o rară frumuseţe. Un concert pe versurile poeților Adrian Paunescu și Romulus Vulpescu. Orchestrator și dirijor: Marius Hristescu.
 
"Toate piesele din acest spectacol vor fi şlagăre! <<Îndrăgostiţii fără noroc>> va impresiona spaţiul muzical românesc, care este atât de subjucat de influenţele străine! Voi avea alături de mine orchestra Arcadia, care mă va sprijini în disperarea îndrăgostiţilor. Sound-ul va fi special!", declară Tudor Gheorghe.
 
Apetitul omului către frumos se deschide în momentele grele. Înainte de 1989, sălile la teatru erau pline. Iar acum publicul este sătul de televiziune, de aceleaşi şicane politice, de aceleaşi spaime pe care le anunţă presa.
 
Din respect pentru artist şi pentru spectatori, după ora 19.10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol. După începerea spectacolului, locurile îşi pierd valabilitatea.
 
Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet de intrare. (foto: www.tudor-gheorghe.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate